Functional Foot Map

"The human footprint is more than an impression of the foot, it is an expression of the forces acting through the foot" 

- Lee Saxby-

Functional Foot Map on Lee Saxbyn kehittämä menetelmä, jonka avulla on helppoa tehdä nopea ja luotettava analyysi jalkaterän toiminnasta liikkeen aikana. Analyysin tekemiseen käytetään tarkoitukseen kehitettyä skanneria, jolla tallennetaan kuva tutkittavan jalkapohjasta askelluksen aikana. Saaduista askelkuvista pystytään muun muassa tulkitsemaan, miten paino jakautuu askeltaessa, ja onko jalka mahdollisesti supinoiva tai pronatoiva.

 
Kouluttaudu FUNCTIONAL FOOT MAP -osaajaksi!

Functional Foot Map on osa Footbic – yksilöohjaus ja analyysi -koulutusta. Koulutuksessa opit muun muassa tyypillisimmät jalkamallit ja millainen askel tukee kehon hyvinvointia. Koulutuksessa käymme läpi erilaisia jalkaterätyyppejä; miten pystyt tulkitsemaan niitä ja kuinka jalka toimii liikkeen aikana. Koulutuksessa opit myös, mitä eri jalkaterätyypit kertovat jalkaterän toiminnasta.

Koulutuksessa perehdyt Functional Foot Mapin käyttöön ja opit tulkitsemaan jalkaterän kuvia askelluksen aikana. Jalkaterän kuvista opit muun muassa tulkitsemaan, miten paino jakautuu askelluksen aikana, ja onko jalka supinoiva / pronatoiva.

Koulutuksessa skannaamme askeleita ja opimme analysoimaan askeleen aikaiset mahdolliset muutokset ja mietimme askeleen korjaamiseen sopivat Footbic-harjoitteet.

Tutustu koulutukseen nettisivuillamme täällä ja ilmoittaudu!