Koulutusesittelyt

FOOTBIC®-KOULUTUS

Footbic koulutukset uudistuvat

Olemme kuunnelleet kenttää ja muutamme koulutuksen kaksipäiväisestä yksipäiväiseen

Tule kouluttautumaan ja oppimaan lisää jalkaterän toiminnasta ja toimivuuden merkityksestä kehon liikkeeseen!

KOULUTUKSEEN KUULUU YKSILÖOHJAUS, ANALYYSI (Fuctional Footmap), RYHMÄLIIKUNTATUNNIN PERUSTEET SEKÄ X-CRYO HUIPPUKYLMÄHOITOLAITTEEN ESITTELY JA KOULUTUS. 

Koulutus on suunnattu liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisille: fysioterapeutit, pilates- ja joogaohjaajat, personal trainerit, hierojat, liikunnanohjaajat ja niin edelleen.

 

FOOTBIC® – KOULUTUS SISÄLTÄÄ

Ohjaajakoulutus

Footbic-ohjaajakoulutuksessa opit perusteet jalkaterän anatomiasta ja toiminnasta. Anatomian lisäksi päivän aikana perehdyt erillaisiin  Footbic-perusharjoitteiseen käyttäen Footbic Basic -palloja. Harjoitteet sisältävät jalkaterien lämmittelyliikkeitä, lihaksia vahvistavia, venyttäviä ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita. Jokainen harjoite harjoitellaan tarkasti, jotta osaat koulutuksen jälkeen sekä harjoitella itse että ohjata liikkeitä asiakkaillesi. Koulutukseen sisältyy myös Footbic-ryhmäliikuntatunti.

Koulutuksesta saat mukaan eripituisia Footbic-ryhmäliikuntatuntiohjelmia, joita voit hyödyntää omien tuntiesi suunnittelussa. Koulutuksen jälkeen voit ohjata Footbic-ryhmäliikuntatunteja ja Footbic-harjoitteita yksilöasiakkaille omana kokonaisuutenaan tai osana jotain toista liikuntatuntia.

Koulutuksen käytyäsi ja Footbic-ohjaajasopimuksen allekirjoitettuasi sinulla on oikeus ohjata Footbic-ryhmäliikuntatunteja ja käyttää Footbic-logoa. Koulutuspäivänä sinun on mahdollista myös hankkia Footbic-palloja erikoishintaan ryhmäliikuntatunteja varten. Koulutuksen käytyäsi voit halutessasi ryhtyä Footbic-tuotteiden jälleenmyyjäksi.

Koulutuksessa opit muun muassa tyypillisimmät jalkamallit ja millainen askel tukee kehon hyvinvointia. Koulutuksessa käymme läpi erilaisia jalkaterätyyppejä; miten pystyt tulkitsemaan niitä ja kuinka jalka toimii liikkeen aikana. Koulutuksessa opit harjoitteita Footbic Basic-pallolla ja patentoidulla Pro-terapiapallolla.

Koulutuksessa hyödynnetään Footbic-ohjaajakoulutuksessa saatuja oppeja ja perehdytään lisää jalkaterän anatomiaan. Koulutuksessa opit Footbic-palloilla tehtäviä jalkaterää kuntouttavia harjoitteita, jotka vahvistavat ja venyttävät jalkaterän lihaksia sekä lisäävät jalan nivelten liikkuvuutta.

Funtional Foot Map

Footbic-harjoitteiden lisäksi koulutuksessa perehdytään Lee Saxbyn kehittämään Functional Foot Map -menetelmään, jonka avulla on helppoa tehdä nopea ja luotettava analyysi jalkaterän toiminnasta liikkeen aikana. Koulutuksessa opit käyttämään Functional Foot Map -skanneria sekä tulkitsemaan jalkaterän kuvia askelluksessa. Askelkuvista opit muun muassa tulkitsemaan, miten paino jakautuu askeltaessa, ja onko jalka mahdollisesti supinoiva tai pronatoiva. Oppiminen on käytännönläheistä, sillä koulutuksessa osallistujat skannaavat ja tulkitsevat toistensa jalkaterät.

Koulutuspäivän lopuksi Functional Foot Map -askelanalyysin pohjalta suunnitellaan askeleen korjaamiseen sopivat Footbic-harjoitteet.

Koulutuspäivän kesto: klo 9.00–15.00

KOULUTUKSEN VOIT SUORITTAA PAIKANPÄÄLLÄ TAI ETÄNÄ TOIMIPISTEELLÄNNE

Hinta: 265 € (sis. alv 24 %)
Koulutuksen hintaan sisältyy sähköinen koulutusmateriaali, Footbic-vaivaisenluupaketti:  
- kaksi Footbic Basic -palloa
- yksi Footbic Pro-terapiapallo
- Footbic-varvaskuminauha
- kaksi Footbic-varpaidenerottaja

arvo 109,90€. 

Koulutuksen suorittanut ja ohjaajalisenssin allekirjoittanut saa myös ensimmäisen vuoden ohjaajalisenssin maksutta. Yhden vuoden Footbic-ohjaajalisenssin arvo on 150 €. 

Katso koulutuskalenteri täällä.

Ilmoittaudu koulutukseen täällä.

 

 

 

KINESIOTEIPPAUS – KOULUTUS SISÄLTÄÄ

Kinesioteippauksen perusteet:

Kinesioteippaus on lääkkeetöntä kivun- ja turvotuksenhallintaa kinesioteippausten avulla.

 

 

Koulutuksessa opetellaan kolmea erillaista tekniikkaa

" Kiputekniikka

" Tilatekniikka

" Lymphatekniikka

Kouluttaja : Ahto Kärnä

Olen saanut kinesioteippaustaitoni itse keksiältä Kenzo Kaselta. Jonka koulutuksen kävin  2010.

Näitä Kenzon oppeja opetellaan koulutuksessa

Koulutuksen hinta 265 sis alv 24%

aika: 9.30-13.30

Katso koulutuskalenteri täällä.

Ilmoittaudu koulutukseen täällä.