Koulutusesittelyt

FOOTBIC-SYMPOSIUM: TERVEET JALAT

Tervetuloa historian ensimmäiseen Footbic-symposiumiin! Symposiumin teemana on Terveet jalat ja se järjestetään Martintalossa Vantaalla. 

Symposiumiin ovat tervetulleita kaikki terveyden- ja liikunnanammattilaiset, kuin myös jalkojen ja kehon hyvinvoinnista kiinnostuneet.

Symposiumissa saamme kuulla alan asiantuntijoiden luentoja ja footbicata. Luennoitsijoina ovat muun muassa  Martti Kokki (työterveyslääkäri / Terveystalo) kertoo, kuinka Diabetes-jalkoja voi kuntouttaa Footbicillä.

Kuulemme myös, kuinka voimme kenkävalinnoilla, eritoten paljasjalkakenkien käytöllä, edesauttaa jalkojemme terveyttä. Atte Kärnä, Footbic-menetelmän kehittäjä, kertoo Footbicin tulevaisuudesta: uusista tuotteista ja harjoitusohjelmista. Aten lisäksi Footbicin omasta väestä mukana ovat Tuula Schoultz ja Mari Sainio.

Aika: 2.11.2019 klo 9.00–16.00
Paikka: Martintalo, Jaakonkatu 2, Vantaa
Hinta: Maksuton

Tarkka ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Ilmoittaudu nettilomakkeella täällä https://footbic.com/koulutusilmoittautuminen-124-page.html

Tervetuloa kouluttautumaan, tapaamaan kollegoita ja inspiroitumaan!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

FOOTBIC®-KOULUTUS

Uusi kaksipäiväinen koulutus

Tule kouluttautumaan ja oppimaan lisää jalkaterän toiminnasta ja toimivuuden merkityksestä kehon liikkeeseen!

Footbic-koulutus koostuu kahdesta toisiaan erinomaisesti täydentävästä koulutuksesta
  1. Footbic® – ryhmäliikunta ja 
  2. Footbic® – yksilöohjaus ja analyysi

Koulutus on suunnattu liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaisille: fysioterapeutit, pilates- ja joogaohjaajat, personal trainerit, liikunnanohjaajat ja niin edelleen.

 

FOOTBIC® – RYHMÄLIIKUNTA

Ohjaajakoulutus

Footbic-ohjaajakoulutuksessa opit perusteet jalkaterän anatomiasta ja toiminnasta. Anatomian lisäksi päivän aikana perehdyt noin kolmeenkymmeneen Footbic-perusharjoitteiseen käyttäen Footbic Basic -palloja. Harjoitteet sisältävät jalkaterien lämmittelyliikkeitä, lihaksia vahvistavia, venyttäviä ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita. Jokainen harjoite harjoitellaan tarkasti, jotta osaat koulutuksen jälkeen sekä harjoitella itse että ohjata liikkeitä asiakkaillesi. Koulutukseen sisältyy myös Footbic-ryhmäliikuntatunti.

Koulutuksesta saat mukaan eripituisia Footbic-ryhmäliikuntatuntiohjelmia, joita voit hyödyntää omien tuntiesi suunnittelussa. Koulutuksen jälkeen voit ohjata Footbic-ryhmäliikuntatunteja ja Footbic-harjoitteita yksilöasiakkaille omana kokonaisuutenaan tai osana jotain toista liikuntatuntia.

 Koulutuksen käytyäsi ja Footbic-ohjaajasopimuksen allekirjoitettuasi sinulla on oikeus ohjata Footbic-ryhmäliikuntatunteja ja käyttää Footbic-logoa. Koulutuspäivänä sinun on mahdollista myös hankkia Footbic-palloja erikoishintaan ryhmäliikuntatunteja varten. Koulutuksen käytyäsi voit halutessasi ryhtyä Footbic-tuotteiden jälleenmyyjäksi.

Koulutuspäivän kesto: klo 9.00–16.00

Hinta: 289 € (sis. alv 24 %)
Koulutuksen hintaan sisältyy sähköinen koulutusmateriaali, kaksi Footbic Basic -palloa ja Footbic-ohjevihko (arvo 49,90), Footbic-varvaskuminauha (arvo 15,90) ja yhden vuoden Footbic-ohjaajalisenssi (arvo 150 €).

 

FOOTBIC® – YKSILÖOHJAUS JA ANALYYSI 


Koulutuksessa opit muun muassa tyypillisimmät jalkamallit ja millainen askel tukee kehon hyvinvointia. Koulutuksessa käymme läpi erilaisia jalkaterätyyppejä; miten pystyt tulkitsemaan niitä ja kuinka jalka toimii liikkeen aikana. Koulutuksessa opit harjoitteita Footbic Basic-pallolla ja patentoidulla Pro-terapiapallolla.

Koulutuksessa hyödynnetään Footbic-ohjaajakoulutuksessa saatuja oppeja ja perehdytään lisää jalkaterän anatomiaan. Koulutuksessa opit Footbic-palloilla tehtäviä jalkaterää kuntouttavia harjoitteita, jotka vahvistavat ja venyttävät jalkaterän lihaksia sekä lisäävät jalan nivelten liikkuvuutta.

Suosittelemme osallistumista molempiin koulutuksiin. Yksilöasiakkaita vastaanottavat fysioterapeutit ja terveydenhuollon ammattilaiset voivat tarpeen mukaan osallistua vain Footbic – yksilöohjaus ja analyysi -koulutukseen. 

Funtional Foot Map

Footbic-harjoitteiden lisäksi koulutuksessa perehdytään Lee Saxbyn kehittämään Functional Foot Map -menetelmään, jonka avulla on helppoa tehdä nopea ja luotettava analyysi jalkaterän toiminnasta liikkeen aikana. Koulutuksessa opit käyttämään Functional Foot Map -skanneria sekä tulkitsemaan jalkaterän kuvia askelluksessa. Askelkuvista opit muun muassa tulkitsemaan, miten paino jakautuu askeltaessa, ja onko jalka mahdollisesti supinoiva tai pronatoiva. Oppiminen on käytännönläheistä, sillä koulutuksessa osallistujat skannaavat ja tulkitsevat toistensa jalkaterät.

Koulutuspäivän lopuksi Functional Foot Map -askelanalyysin pohjalta suunnitellaan askeleen korjaamiseen sopivat Footbic-harjoitteet.

Koulutuspäivän kesto:  klo 9.00–16.00

Hinta: 289 € (sis. alv 24 %)
Hintaan sisältyy sähköinen koulutusmateriaali, Footbic tutuksi -harjoitusohjelma (kaksi Basic-palloa ja ohjevihko, arvo 49,90 €), Footbic Pro -paketti (2 Pro-terapiapalloa ja ohjevihkoarvo, 89,90 €), kaksi varpaidenerottajaa (arvo 19,90 €), jalkateräkuminauha (arvo 9,90) ja varvaskuminauha (arvo 15,90 €).

Yksilöohjaus ja analyysiosuuteen osallistuville, joilla ei ole voimassa olevaa Footbic-ohjaajasopimusta, hintaan sisältyy myös yhden vuoden Footbic-ohjaajalisenssi (arvo 150 €).