Toimitusehdot

Yleiset ehdot verkkokaupasta


Footlife Oy (Y-tunnus 2553976-6) ylläpitää ja toimii myyjänä Footlife -verkkokaupassa. Footlife Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja. Mahdollisista muutoksista kuitenkin ilmoitetaan vähintään kuukautta ennen niiden voimaan tuloa. Kussakin tilauksessa sovelletaan tilauksen tekohetkellä voimassa olleita sopimusehtoja. Myyjä ei vastaa tuotteille tai asiakkaille aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat force majeure -tilanteesta eli ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota myyjä ei kohtuudella voi voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä niin pian kuin se on mahdollista.


Asiakas


Asiakas tarkoittaa henkilöä, joka tekee tilauksen verkkokaupasta. Asiakkuus astuu voimaan, kun asiakas on:


1) hyväksynyt nämä sopimusehdot ja tehnyt tilauksen vahvistamalla tilauksen ja
2) maksanut tilauksensa valitsemallaan tavalla tai vahvistanut tilauksen annettujen ohjeiden mukaisesti.


Tuotteet & hinnat


Verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa voimassa oleva hinta on se, joka on esillä verkkopalvelukaupassa tilaushetkellä. Kaikki hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Hintoihin lisätään asiakkaan valitseman toimitustavan ja maksutavan mukaiset toimituskulut ja maksutapalisät. Tuotteet myydään sillä hinnalla ja niillä toimituskuluilla ja maksutapalisillä, jotka ovat olleet verkkokaupassa tilauksen tekohetkellä voimassa. Myyjä pidättää oikeuden rajoittaa tai olla myymättä tuotteita poikkeuksellisen suurissa erissä tai selkeästä hinnoitteluvirheestä johtuen.


Maksutavat


Footlife Oy:n verkkokaupassa on käytössä Paytrailin tarjoamat maksutavat; kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet, Collector: lasku ja osamaksu, Klarna: osamaksu ja Jousto: osamaksu.
Tilaushetkellä käytössä olevat maksutavat näkyvät asiakkaalle tilauslomakkeella. Lisätietoja käytössä olevista maksutavoista löytyy Paytrailin -verkkosivuilta. Asiakkaalta kysytään maksutavan edellyttämänä erilaisia yhteystietoja, kuten esimerkiksi puhelinnumero. Jotkut maksutavat saattavat vaatia myös henkilötunnuksen antamista. Maksutapalisä määräytyy valitun maksutavan mukaan. Lopullinen hinta on nähtävissä ennen tilauksen vahvistamista.


Toimitustavat


Toimitamme kaikki tilaukset yhteistyössä Postin kanssa, jonka verkosto kattaa koko Suomen. Toimitustavat ovat Nouto Postista


Toimituskulut


Kaikki yli 99 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja. Kaikkiin alle 99 euron arvoisiin tilauksiin lisätään toimituskulut riippuen toimitustavasta. Palauttaminen on maksutonta (kts. kohta Palautusoikeus).


Toimitusaika


Tilatut tuotteet toimitetaan postitse kahden viikon sisällä tilauksesta. Kuljetusaika voi vaihdella myös valitun toimitustavan mukaan. Pyrimme lähettämään arkisin kello 14 mennessä tehdyt tilaukset samana päivänä. Kello 13 jälkeen tai viikonloppuisin ja pyhinä tehdyt tilaukset pyritään toimittamaan seuraavana arkipäivänä.


Tilaaminen ja tilausvahvistus


Tuotteita ja palveluita tilataan Footlife –verkkokaupan kotisivujen https://www.footbic.com kautta.
Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla/tekstiviestillä lähetettävällä tilausvahvistuksella, jossa ilmoitetaan tuotteen pääominaisuudet, tilausnumero, tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron ilmoittamista tilauksen yhteydessä.


Tilauksen seuranta


Tilausvahvistuksen saatuasi toimitamme sinulle myös lähetyksesi seurantakoodin, jolla voit seurata paketin kulkua Postin järjestelmässä. Kaikki lähetystä koskeva tieto toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten huolehdithan että kirjoitat sen tismalleen oikein tilausta tehdessäsi. Muistathan antaa myös puhelinnumerosi, jotta voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä nopeastikin tilausta koskevissa asioissa.


Palautusoikeus


Tuotteiden palauttaminen on ilmaista. Palautusoikeus on 60 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Asiakkaan on sovittava palautuksesta poikkeuksetta ensin sähköpostitse toimisto@footbic.com. Palautusoikeus on ainoastaan käyttämättömillä ja alkuperäisessä pakkauksessa olevilla tuotteilla. Peruutusoikeutta ei ole, jos 1) tuotteen sinetöinti/suojamuovi on poistettu/rikottu tai 2) jos myyntipakkaus on rikkoutunut.


Riitojen ratkaisu


Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa Suomen lain mukaan. Asiakkaalla on lisäksi mahdollisuus saattaa riitaisuudet oman kotipaikkansa käräjäoikeuden tai kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.


Muuta


Footlife Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Footlife Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Footlife Oy voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa muun muassa rekisterinpitäjän valikoimille yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojensa tällaista luovuttamista.